Prvi put u Crnoj Gori imate priliku da budete dio tima koji će pohađati 3 trening modula i koji će vam omogućiti da poslije uspješno završene obuke, tokom studijskog putovanja u Austriju posjetite preduzeća iz vaše djelatnosti.

Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća u saradnji sa WIFI (Institut za edukaciju Privredne komore) iz Austrije i Crnogorsko-Austrijskim privrednim forumom, za crnogorske preduzetnike i menadžere organizuje :

I trening Strateško planiranje u periodu od 18-20. septembra 2008. god. u Podgorici.

II trening Marketing – izvozni marketing u periodu od 02 – 04. oktobra 2008.god.

III trening Odnos sa kupcima – clienting u periodu od 16 – 18 oktobra 2008.god.

Polaznici su u obavezi da pohađaju sva 3 treninga, a nakon završenih treninga biće organizovan završni ispit.

Za polaznike koji uspješno polože završni ispit biće organizovano studijsko putovanje u Austriju. Ovo putovanje će Vam omogućiti da posjetite preduzeća iz Vaše branše, sa kojima možete uspostaviti eventualnu poslovnu saradnju, razmijeniti iskustva, know-how, itd.

Polaznicima će biti obezbijeđeni smještaj, hrana i transport na teritoriji Austrije, dok će sami snositi troškove prevoza do Beča i nazad.

Ovi treninzi izvanredna prilika da upotpunite svoje znanje i vještine u vođenju i unaprijeđenju svog biznisa, dok će Vam putovanje u Austriju omogućiti da se upoznate sa tamošnjim uslovima poslovanja, sa proizvodnim procesima i iskustvima uspješnih austrijskih kompanija, itd.

Broj mjesta je ograničen, s toga ne propustite priliku da budete jedan od učenika ovih treninga i registrujete se slanjem popunjenog formulara koji se nalazi u prilogu, najkasnije do petka, 12. septembra 2008.godine.

O tačnom vremenu i mjestu održavanja treninga bićete naknadno obavješteni.

Kontakt osobe:

Lola Radulović, lola.radulovic@nasme.cg.yu, 020/406-321

Ivana Zečević, ivana.zecevic@euroinfo.cg.yu, 020/406-311

Prijava za trening WIFI