potpisivanje-MoU-wideDirekcija za razvoj malih i srednjih preduzeća i Jadranski sajam Budva su 8.septembra 2014.godine potpisali Memorandum o saradnji, sa ciljem zajedničke organizacije Sajma biznisa koji se održava na Jadranskom sajmu od 24.-28. septembra 2014.godine.

Ugovorom su definisani principi i obaveze obije strane u cilju animacije što većeg broja potencijalnih izlagača – učesnika sajamske manifestacije, sa posebnim akcentom na aktivnosti organizovanja medjunarodnih poslovnih susreta „B2B@AdriaFair“ u toku trajanja sajma, tj. 26.septembra 2014.godine.

Za tu svrhu je postavljena i B2B platforma, koja omogućava registraciju učesnika, kao i zakazivanje sastanaka – http://AdriaFairB2B.talkb2b.net .

Firme koje se prijave, dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesovanju za saradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodjeljuje spisak sastanaka, sa tačno odredjenim mjestom, vremenom i informacijama o potencijalnim partnerima, nekoliko dana unaprijed.

Ovim povodom se i pozivaju svi zainteresovani izlagači i učesnici poslovnih susreta da uzmu učešće na predstojećem Sajmu biznisa.