Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća, u saradnji sa Konfederacijom zanatskih preduzeća, provincija Lecce, Italija, organizuje poslovne susrete između preduzeća iz Crne Gore i Italije

Poslovne susrete će otvoriti Gabriele Meucci, Ambasador Italije u Crnoj Gori i Zoran Vukčević, direktor Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća.

Učestvovaće italijanska i crnogorska preduzeća iz sektora metalne industrije, mehanike, drvne industrije, zaštite životne sredine i energetike. Takodje, učestvovaće i Agencija »Eventi« koja je organizator više javnih manifestacija i sajmova u Italiji na kojima se predstavljaju nove sirovine i dostignuća, naročito iz oblasti prehrambene industrije, oprema, usluge i sl.

Učešće na poslovnim susretima je odlična prilika za naša preduzeća, u smislu sticanja novih poslovnih kontakata, kao i za upoznavanje sa uslovima poslovanja u Italiji.

Poslovni susreti će se održati u ponedeljak, 12. novembra 2007.godine,sa početkom u 10. časova, u Sali Uprave za kadrove, ul Jovana Tomaševića, bb.