U specijalno kreiranom paviljonu zvanom FiPPS (Food ingredients, Processing, Safety and Servicies) u periodu od 14. – 16.11.2006. godine u Frankfurtu, održan je sajam Hi Europe ( Healt ingredients Europe) gdje se predstavilo oko 440 kompanija iz cijelog svijeta, a medju njima i tri crnogorske u organizaciji: Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća, Njemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ i Å vajcarske Vladine organizacije SIPPO. Učešće na sajmu uzeli su crnogorski proizvodjači ljekovitog bilja: In spe, Flores, Sage export.
Za crnogorske ljekovite proizvode vladalo je veliko interesovanje. Učešće na sajmu za kompanije bilo je veoma značajno, jer su se mogli upoznati sa najnovijim dostignućima i inovacijama u ovom sektoru, kao i zahtjevima u poslovanju na medjunarodnom tržištu. Ostvarene su mnogobrojne posjete, medju kojima bi se izdvojila posjeta Državnog odjeljenja za ekonomski razvoj države Ajova koja je bila zainteresovana konkretno za plasman i pronalaženje kupaca organskih proizvoda na američkom tržištu firme “In Spe�č iz Bara.
Posjetioci i izlagači su imali šansu da se sretnu sa najvećim brojem internacionalnih kompanija prezentirajući zdrave sirovine na jednom mjestu. Pojedinačne kompanije, nacionalni paviljoni pozivali su posjetioce da vide, dodirnu i okuse zdrave sirovine, diskutuju o biznisu i budućem rastu ovog sektora. O značaju ovog sajma za proizvodjače i preradjivače ljekovitog bilja idu u prilog podatak: da se za sledeći Hi Europe koji se održava 2008. godine u Parizu već preregistrovalo 50% ovogodišnjih učesnika.