Svečano uručivanje certifikata polaznicima obuke u okviru projekta „Šansa mladim menadžerima“ koji realizuju Direkcija za razvoj malih i srednjih peduzeća i Zavod za zapošljavanje Crne Gore održaće se u utorak, 18.05.2010. godine u 17:00h u multimedijalnoj sali KIC „Budo Tomovićâ€?.

Certifikate će polaznicima obuke uručiti:

- G-din Zoran Vukčević, direktor Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća
- G-din Zoran Jelić, direktor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore
- G-din Miomir Mugoša, gradonačelnik Podgorice

Cilj projekta je da u što kraćem vremenskom periodu nadomjesti nedostatke formalnog sistema obrazovanja menadžera, pružajući mladim kadrovima mogućnost da kroz praktične primjere, simulacije stvarnih situacija i praktičan rad u preduzeću, upoznaju i razviju sposobnosti iz domena socijalne interakcije tj. „soft skills“ (komunikacija, liderstvo, timski rad i sl), kao i neke od ključnih „hard skills“ vještina – upravljanje projektima i projektnim zadacima, analitičko donošenje odluka, upravljanje ljudskim resursima, marketing i sl.

Izvođač obuke je eminentna konsultantska kompanija »Adižes Montenegro«, koja je obezbijedila predavače iz oblasti: osnova menadžementa, projekt menadžmenta, marketinga i PR-a i poslovne komunikacije.