Strateški, MOS se pozicionirao kao važna manifestacija na kojoj se ukrštaju ponuda i tražnja razvijenih zemalja Evropske unije i tranzicionih privreda Centralne i Istočne Evrope.

U okviru štanda Direkcije, a u cilju promovisanja crnogorskih proizvoda, na Info pultu željeli bi organizovati i mini izložbu crnogorskih proizvoda pod nazivom «MADE IN MONTENEGRO».

Imajući u vidu značaj ove manifestacije, molimo sva zainteresovana preduzeca da nam najkasnije do petka 03.septembra 2010.god. obezbijede eksponate iz proizvodnog asortimana i promotivni materijal u cilju prezentacije i degustacije crnogorskih proizvoda na pomenutom sajmu.

Istovremeno Vas obavijestavamo da za vrijeme održavanja sajma u Celju, 09.09.2010. god., organizovace se poslovni susreti između preduzeća iz Crne Gore i preduzeća iz jugoistočne Evrope i država EU. Ciljna grupa preduzeća je iz sljedećih djelatnosti: metaloprerada, plastika, drvoprerada, građevinarstvo. Cilj ovih susreta je otvaranje novih poslovnih mogućnosti među privrednicima, kao i unapijeđenje spoljnotrgovinske razmjene između Crne Gore i Slovenije. Toškove putovanja, smještaja i boravka snose sami preduzetnici. Ukoliko ste zainteresovani da ucestvujete na poslovnim susretima molimo Vas da nas obavijestite najkasnije do cetvrtka 02.09.2010. god.
Kontakt osobe:

Ivana Zečević, tel: +382 20 406 318; e-mail: ivana.zecevic@euroinfo.me

Sonja Kadović, tel: + 382 20 406 322; e-mail: sonja.kadovic@euroinfo.me